Revista Cuina 197 - Gener 2017
Les característiques singulars del Fragua, elaborat amb llet crua de vaca, deriven del seu procés d’afinat, en el qual rep banys de cervesa negra Minera
durant un mes. En ser una cervesa no pasteuritzada ni filtrada, permet que actuïn tant els llevats del formatge com els de la cervesa, fent que no hi surtin fongs a la pell i atorgant-li un color de pell i unes aromes intenses i molt particulars.
Formatges de l’Abadessa
Canonges, 45.
La Seu d’Urgell (Alt Urgell).
Tel. 607 57 96 08.
Fragua rentat amb cervesa Minera
Les característiques singulars del Fragua, elaborat amb llet crua de vaca, deriven del seu procés d’afinat, en el qual rep banys de cervesa negra Minera
durant un mes. En ser una cervesa no pasteuritzada ni filtrada, permet que actuïn tant els llevats del formatge com els de la cervesa, fent que no hi surtin fongs a la pell i atorgant-li un color de pell i unes aromes intenses i molt particulars.
Formatges de l’Abadessa
Canonges, 45.
La Seu d’Urgell (Alt Urgell).
Tel. 607 57 96 08.
previous article
Entrada més recent
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada