Revista Cuina 196 - Desembre 2016
Formatge Sant Galderic
Formatge de pasta àcida fet amb llet crua de vaca. Cremós, de gustos intensos
de llet crua i mantega, en la versió natural acompanya les amanides de fruita seca. Arrebossat amb herbes o espècies i acompanyat de pa de sègol, serà l’estrella dels nostres aperitius o berenars.
Formatgeria del Mas Borni
Veïnat de Bruguera Alta, 48.
Llagostera (Gironès).
Tel. 619 21 56 80.
Formatge Sant Galderic
Formatge de pasta àcida fet amb llet crua de vaca. Cremós, de gustos intensos
de llet crua i mantega, en la versió natural acompanya les amanides de fruita seca. Arrebossat amb herbes o espècies i acompanyat de pa de sègol, serà l’estrella dels nostres aperitius o berenars.
Formatgeria del Mas Borni
Veïnat de Bruguera Alta, 48.
Llagostera (Gironès).
Tel. 619 21 56 80.
previous article
Entrada més recent
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada