no

Restaurant Gresca

El restaurant Gresca és un restaurant amb encant, de dimensions reduïdes i molt poques taules, on el xef Rafa Peña elabora una cuina de temporada molt ben aconseguida. 
A finals del 2016 i coincidint amb el 10è aniversari del restaurant van ampliar el local, que no el restaurant, amb un concepte de bar de vins. Ara el local té forma de U, on en una banda hi ha el restaurant, a l’altra el bar de vins, i al mig, la cuina a la vista dels comensals.
No tenen carta, al migdia ofereixen un menú per 21 euros que és un dels millors de Barcelona per aquest preu i al vespres ofereixen dos menús degustació, un de curt i un de més llarg.

En la nostra darrera visita vam escollir la opció del menú degustació llarg, que té un preu de 65 euros (iva inclòs) i begudes a banda. Jo sóc molt fan dels menús degustació, doncs és la millor manera de poder experimentar la filosofia i l’estil culinari del xef a més de tenir la oportunitat de poder tastar més plats. En aquest cas, el menú està format per 10 plats.

Tan el menú com el servei van ser impecables i vàrem poder gaudir d’una molt bona vetllada. El Gresca és un d’aquells restaurants que no cansa, que hi vas avui i hi tornaries demà.

Imatges del menú degustació:

Aperitius:Seitó marinat

Plats:

Romanesco amb parmentier de bròcoli i liquat d'enciam
Xipirons amb Dashi
Albergínia lacada
Truita de fines herbes
Curri verd
Lluç amb pinyons
Colomí amb gingebre
Postres:
Cassís amb sakeXocolata especiada


Puntuació: 4/5


Restaurant Gresca


Provença, 230
08036 - Barcelona
Tel. 934 516 193
previous article
Entrada més recentno

Nom

Correu electrònic *

Missatge *