El restaurant Gresca és un restaurant amb encant, de dimensions reduïdes i molt poques taules, on el xef Rafa Peña elabora una cuina de temporada molt
ben aconseguida.
A finals del 2016 i coincidint
amb el 10è aniversari del restaurant van ampliar el local, que no el restaurant,
amb un concepte de bar de vins. Ara el local té forma de U, on en una banda hi
ha el restaurant, a l’altra el bar de vins, i al mig, la cuina a la vista dels
comensals.
No tenen carta, al migdia ofereixen un menú per 21 euros que és un dels millors de Barcelona per aquest preu i al vespres ofereixen dos menús degustació, un de curt i un de més llarg.
En la nostra darrera visita vam escollir la opció del menú degustació
llarg, que té un preu de 65 euros (iva inclòs) i begudes a banda. Jo sóc molt
fan dels menús degustació, doncs és la millor manera de poder experimentar la
filosofia i l’estil culinari del xef a més de tenir la oportunitat de poder
tastar més plats. En aquest cas, el menú està format per 10 plats.
Tan el menú com el servei van ser impecables i vàrem poder gaudir d’una
molt bona vetllada. El Gresca és un d’aquells restaurants que no cansa, que hi
vas avui i hi tornaries demà.
Cassís amb sake |
Xocolata especiada |
Puntuació: 4/5
Restaurant Gresca
Provença, 230
08036 - Barcelona
Tel. 934 516 193
previous article
Entrada més recent
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada