El Dos Palillos és un restaurant
de cuina asiàtica obert l’any 2008, ubicat dins de l’hotel Casa Camper al barri
del Raval de Barcelona. El projecte es configura des del restaurant Bulli fruit
de la inquietud d’un dels seus caps de cuina de l’època, l’Albert Raurich.
L’ombra del Bulli és molt present
en la proposta gastronòmica d’aquest restaurant, de fet a la portada de la seva
pàgina web hi podem trobar la següent declaració d’intencions:
“ la vida en el Bulli moldeó nuestra
manera de pensar, entender y hacer pasión por la cocina y máximo respeto por la
materia prima.
el concepto de la tapa como manera
de entender la gastronomía.
la sencillez, dentro de la
complejidad, reflejo de nuestra cocina.
la cocina asiática, nuestro reto;
estudio y trabajo, el camino.
Barcelona nuestra ciudad.
tú, nuestro objetivo.”
El restaurant està composat per tres
espais, a l’entrada ens trobem amb el que anomenen Bar del Raval del Dos
Palillos, i que és una barra lineal alta on només es pot menjar a la carta, el
restaurant pròpiament dit format per una barra en forma d’U que envolta la
cuina, que és oberta, i servida pels mateixos cuiners. El tercer espai el
conforma una terrassa a l’aire lliure.
L’oferta gastronòmica està
composada per una extensa carta de tapes i per dos menús degustació, el menú
Dos Palillos composat per 17 tapes i el menú Festival Dos Palillos composat per 20 tapes.
Les tapes que composen la carta i
els menús són un viatge per la diversitat de colors, aromes i sabors de la
cuina asiàtica, des de la frescor i simplicitat dels sashimis fins a les tapes
més elaborades, sempre amb un gran protagonisme del producte i un respecte pels
sabors autèntics de la cuina asiàtica.
Restaurant imprescindible.
Moixama de salmó
|
Sake
|
Moll de l'os amb
cinc espècies xines
|
Nenúfars de crosta de pernil
|
Peixets atrapats a la xarxa
|
Amanida d'alga Codium
|
Hojitashi d'espardenya
|
Naresushi de llobarro
|
Verat macerat amb alga Kombu
|
Sashimi de ventresca de tonyina amb mentaiko
|
Sushi de garota
|
Yuba-mochi de soja
|
Soja en tres colors
|
Gambes crues-calentes
amb oli de té negre
|
Noumifu de cervellets de xai
|
Siumai de cranc reial
|
Xiao long bao
|
Japo burger
|
Tataki de bou
|
Kakigori de pell de yuzu
|
Coco a l'estil Thai
|
Crosta de porc ibèric caramel·litzada i espècies amb gelat de gingebre
|
Pastís de Mochi
|
previous article
Entrada més recent
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada