no
Vaig saber d'aquest restaurant quan va guanyar la primera edició del Cartaví, el concurs de cartes de vins de restaurants, l'any 2007. Des d'aleshores havia tingut curiositat per anar-hi però no havia trobat el moment. Finalment aquest mes de novembre es va presentar l'oportunitat.
Cal Xim és un restaurant basat en el producte de qualitat, tal i com ells mateixos es defineixen al seu lloc web: "Producte natural i de qualitat, majoritàriament de la zona, servit amb carinyo i en un ambient familiar".
Situat al bell mig de Sant Pau d'Ordal, a la plaça Subirats té un accés còmode doncs es pot aparcar sense problemes. En entrar al restaurant, el caliu i l'olor de la brasa ens embolcalla completament. El local està perfectament acondicionat destacant que tota la cristalleria és Riedel.
Les carxofes, menja obligada en aquest establiment, són delicioses. Les carns a la brasa (vedella, xai, conill, butifarres, etc.) magnífiques, els acompanyaments ja siguin el bolets en temporada, o les mongetes o els cigrons fantàstics.
La carta de vins... una maravella.
El compte és potser una mica elevat... però, ja se sap, no es pot tenir tot!

Qualificació: 4/5


Cal Xim
Plaça Subirats, 5
08739 - Sant Pau d'Ordal
Tel.: 93 899 30 92
previous article
Entrada més recentno

Nom

Correu electrònic *

Missatge *